ANWB

ANWB
Over ons: 

Bij de ANWB maken we het voor iedereen mogelijk zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Dat is de missie van de ANWB en daar gaan we al meer dan 135 jaar voor. In die jaren hebben we ons aangepast aan ontwikkelingen in de samenleving en veranderende wensen van onze (potentiële) leden. We brengen onze leden en Nederland verder op het gebied van mobiliteit, verkeersveiligheid, eropuit gaan en vakantie. En onze technologie en data helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren en continu te kunnen blijven innoveren. Zo zijn onze back-end developers bezig met een migratie naar de cloud, maken onze data specialisten de wegen veiliger dankzij voorspelmodellen en zorgen onze front-end developers voor een optimale gebruikerservaring.

We dagen je uit om samen met ons mee te bouwen aan de ledenorganisatie van de toekomst. We hebben niet alle antwoorden. Daarom zoeken we jou. Jouw frisse blik, lef en ambitie helpt onze organisatie vooruit. Wij geven jou de ruimte en vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen. En deze uit te voeren in de praktijk. Wij bieden je afwisseling in je werkzaamheden van vandaag en in je functie van morgen. Waarbij we jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen in een inspirerende omgeving met betrokken collega’s.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over ANWB op anwb.nl/over-anwb, of volg ons op Facebook facebook.com/anwb, Twitter twitter.com/anwb, Instagram instagram.com/werkenbijanwb, of bekijk onze laatste vacatures op werkenbijanwb.nl.

 

 

 

Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag
Nederland

Bedrijfslocatie:

Adresinformatie

Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag
Nederland